Om mig

bild-21Kristin heter jag och bor i Simrishamn i vackra Skåne. Jag flyttde hit i slutet av 2012 när jag kände att nu hade jag fått nog. Och jag flyttade från hektiska och stressiga Stockholm. Tog mitt pick och pack efter att jag hade sålt min lägenhet,. Jag sa även upp mig från mitt jobb som var på sidan livekasino.org och sagt hej då till mina barn och barnbarn.

Jag hade hittat ett lite hus strax utanför Simrishamn med en liten trädgård. Och hade turen och få ett nytt jobb som skribent till en lokal tidning. Kunde knappt tro på min lycka. Nu äntligen kunde jag börja mitt nya liv. Börja om på ruta ett! Det är så otrolig befriande. Och jag verkligen behövde det.
Jag kan nu så här i efterhand att jag var förmodligen inte långt ifrån att gå in den berömda väggen och bryta ihop. Tack och lov så insåg jag att jag behövde göra något åt mitt liv och hur jag levde det. Vilket jag håller föreläsningar om då och då.

Jag har använt mig av olika verktyg. Några av dem har ni fått tips på här på Findyoutmind. För min del så fick jag oerhörd hjälp och kunde ta itu med mitt liv och reflektera. Jag betade av en sak i bild-22taget och tog det i min takt. Framför allt så började jag tänka på mig själv för en gång skull. Jag fick modet att göra det genom just att läsa mig till saker och ting. Frågade runt lite var stans.

Nu behöver ju inte alla göra som jag och ta ett så stort steg som jag har gjort. För det krävs inte mycket för att du ska må bättre. Räcker med små knep, lite här och där. Så länge du har de rätta verktygen. Lycka till!.

 Min blogg

Här kan du läsa lite hur jag gör för att förgylla vardagen. Vad jag gör för att må bra så att jag kan njuta av livet. Hoppas du gillar min blogg!

2016 – 10 – 05

Funkar alla dagar!

bild-23Det är onsdag och jag känner att jag skulle vilja pyssla om mig själv lite. Det är ju inte så många som gör det nämligen. Jag passade på att handla lite gott att äta och dricka innan jag begav mig hem efter jobbet. Varför ska man alltid bara spara det goda till helgerna? Jag anser att alla dagar är lika mycket värda. Så vill jag unna mig något mitt i veckan så gör jag det! Redan som liten blev vi itutad att godis bara på lördagarna. Varför??? Så nu gör jag en revolt och gottar mig riktigt mitt i veckan. Underbart! När jag väl kom hem så la jag drickat på kylning och förberedde maten. Sedan satte jag på härlig lugn musik, typ avslappnings musik. Tände ljus och tappade upp ett bad. La mig i badet och bar njöt. Härligt och jag kände att krafterna återkom, sakta men säkert. Kanske det hjälpte att jag hade lite gott att dricka vem vet. Ni kan tro vad maten smakade gott sen, när jag satte mig framför braskaminen och bara njöt av lågorna som dansade innanför glaset. Det är livet!

2016 – 09 – 22

Skolkade!

Idag mådde jag inte bra och kände inte alls för att gå till jobb. Utan jag ringde och tog en semesterdag. Tack och lov så har jag några kvar sedan i somras. Jag beslutade mig för idag blir det att bild-24njuta av livet dag. Tog mig en titta i kylskåpet och såg att jag nog skulle få till mig en härlig matsäck. Klädde mig för en dag i naturen och satte mig i bilen. Fördelen med Skåne är att man alltid har
närheten till naturen. Så jag siktade in mig på närmaste bokskog. För jag kände för att uppleva naturen på nära håll. Höra vinden susa i träden, fåglarna sjunga och känna dofterna från skog och mark. Det blev en heldag utomhus. Som avslut på en härlig dag så blev det även en tur till stranden och där satte mig i vattenbrynet och njöt av att höra vågorna slå mot stranden, känna vinden i ansiktet och framför allt njuta av den goda matsäcken. Nu har jag fått nya krafter.

Kontakt

Här hittar du alla uppgifterna för att du ska kunna nå på ett eller annat sätt.
Du har kanske undringar eller frågor på något av det jag har skrivit.
Eller rent av har några tips som jag kan förmedla till andra.
Så välkommen till att höra av dig!!!

Mejladress:

kristin@findyourmind.se

Telefon:

0706 – 05 37 69

Lämna gärna sms eller ett meddelande på telefonsvararen om jag inte svarar, för jag stänger av telefonen när jag inte vill bli störd.

Boka in mig för en föreläsning:

foreläsning@findyourmind.se

Så hör jag om mig och så kan vi bestämma var och när. Så får ni ett kostnads förslag.

bild-26